Morile cu ciocanele reprezinta utilajul ideal pentru orice gospodarie atunci cand vine vorba de curatarea stiuletilor, maruntirea porumbului, orzului sau a graului.

Echipa Bricopro vine in ajutorul dumneavoastra cu o selectie de mori electrice special gandite pentru nevoile utilizatorilor la un pret corect.

 

  1. MOARA CU CIOCANELE WOLLEN CU SAC, 3.5KW

 

Este ideala pentru macinarea culturilor mici cum ar fi : grau-paie, orez-paine, cereal, prombu, trestie de zahar, rosii, cartofi, usutori, fasole.

Aceasta moara este diferita de alte mori deoarece vine echipata cu un sistem de ventilatie, conducand curentul in masina, care accelereaza debitul crescand cu 30% puterea la iesire.

Moara Wollen vine insotita de 3 site cu diametrul intre 3 si 5 mm. Pentru obtinerea unei faini mai fine trebuie folosita o sita mai fina iar pentru o faina cu o granulatie mai mare se va folosi o sita cu gauri mai mari.

          Acest produs permite o productie mare in raport cu dimensiunile sale reduse.

          Moara vine insotita cu : site cu dimensiuni diferite, butuc cu 16 ciocanele pentru uruiala, manual in limba romana, suruburi de prindere, cuva, aparatori si site din metal de calitate.

          PRODUSUL IL GASITI AICI : MOARA WOLLEN

 

2.MOARA CU CIOCANELE URALMASH BE-3500, 1.5KW

 

          Moara UralMash imbina eficient utilitatea cu designeul usor de montat – demontat, in perioadele de nefolosinta putand fi depozitata cu usurinta.

          Este construita dintr-un material rezistent, avand un regim de lucru continuu.

          Usurinta in manevrabilitate si capacitatea de curatare rapida face aceasta moara cu ciocanele perfecta pentru orice gospodar, usurandu-I munca.

          Aceasta are o putere de 1.5KW cu o capacitate de curatare de 400kg/h.

 

          PRODUSUL IL GASITI AICI : MOARA URALMASH

 

 

3.MOARA RUSEASCA, 2.5KW

      

          Produsa in Rusia, cu cele mai bune materiale moara marunteste fara probleme graul, porumbul, orzul etc.

          Aceasta poate marunti cu usurinta furaje in vederea obtinerii hranei pentru animale, rezistand cu brio la utilizari repetate.

          Este foarte usort de manevrat si are o capacitate de maruntire rapidata. Materialul rezistent ofera o degradare in timp mai scazuta astfel odata achizitionata o asemenea moara, va puteti folosi de ea un timp indelungat.

         

PRODUSUL IL GASITI AICI : MOARA RUSEASCA

 

 

                   In randurile ce urmeaza, veti gasi un tabel cu morile propuse de colegii nostri de la Bricopro, tabel care o sa va ajute sa luati cea mai buna decizie atunci cand achizitionati un produs de genul.

 

 

 

 

PRET:

449RON

PRET:

325RON

PRET:

382,50RON

PUTERE:

3,5KW

PUTERE:

1,5KW

PUTERE:

2,5KW

CATRE PRODUS:

WOLLEN

 

CATRE PRODUS:

URALMASH

CATRE PRODUS:

MOARA RUSEASCA

 

Dupa cum puteti vedea, preturile difera si in functie de puterea morilor. Depinde de dumneavoastra ce obiective si nevoi aveti astfel incat va puteti indrepta spre o moara mai puternica dar cu un pret mai ridicat sau o moara de exemplu de 1.5KW care are un pret de doar 325 RON.

Ca si pana acum, produsele noastre pastreaza cel mai bun raport pret/calitate de pe piata. Si ne straduim sa facem asta in fiecare zi.

Nu uitati sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a afla primii de cele mai bune promotii de pe Bricopro.ro