Gama de produse destinate zdrobirii si maruntirii fructelor si legumelor este foarte cautata. Clientii au nevoi diferite iar noi suntem aici sa o multumim pe fiecare in parte.

Datorita acestui fapt, avem produse atent alese, la cele mai bune preturi. Puteti gasi pe www.bricopro.ro, teascuri pentru zdrobirea strugurilor, zdrobitoare electrice sau manuale si chiar razatoarele manuale sau electrice.

In randurile ce urmeaza o sa fac un top al celor mai vandute produse din aceasta gama si o sa expun pe scurt beneficiile.

 

          RAZATOARE MANUALA DE FRUCTE SI LEGUME

         

          Atunci cand aveti nevoie sa marutinti fructele si legumele si poate nu sunteti dispusi sa dati un pret foarte mare pentru un utilaj care sa va ajute sa faceti acest lucru, aceasta razatoare este perfecta. O puteti gasi AICI la un pret de doar 232,40 RON.

          Aceasta vine cu o cuva cu un volum de 5 L si o productivitate crescuta de 200 KG / ORA.

Razatoarea manuala se poate conecta la un motor, venind in pachet cu o fulie.

Dintii grosi si dispusi pe 4 lame a cate 8 bucati pe fiecare si cu o viteza de rotatie de 1380 RPM, face aceasta razatoare perfecta pentru maruntirea tuturor tipurilor de fructe si legume inclusiv fructele si legumele tari ( de exemplu : gutuile).

Razatoarea este dotata cu fulie de 16 cm pe rulment special pentru a putea fi montat un motor cu o putere de maxim 500W.

 

RAZATOARE ELECTRICA DE FRUCTE SI LEGUME, 1.8KW

 

 

Pentru cei care vor un confrot sporit si sunt dispusi sa aloce un buget mai mare pentru o razatoare electrica, Razatoarea electrica Vinita de 1.8KW ofera un raport calitate pret excellent.

Aceasta poate ajuta chiar si in pregatirea hranei pentru animale sau prelucrarea fructelor sau legumelor special pentru conservarea lor pe timp de iarna.

Va ajuta sa radeti bucatile de fructe si legume exact ca o razatoare din bucatarie, rezultand si pulpa pe care o puteti prepara sub forma de hrana sau sub forma de suc de baut.

Volumul cuvei acestei razatoare este de 5 L rezultand o productivitate de 400 KG / H.

Strucura este compusa din metal iar discul din inox cu un diametru de 25 CM,

Produsul il puteti gasi AICI la un pret de doar 457,80 RON.

 

TEASC RUSTIC PENTRU STRUGURI DIN LEMN, 25L

 

Sunteti mandrul posesor a unei vii foarte gustoase? Doriti sa produceti un vin excelent? Sau poate chiar sunteti un producator amator de vinuri.

Daca raspunsul este da, atunci acest tasc nu trebuie sa lipseasca din repertoriul dumneavoastra.

Acest teasc  vine cu un cilindu confectionat din lemn din 19 elementi cu lungimea de 50 cm si cu un cadru metalic foarte rezistent pentru o durata de viata sporita.

Discul de preset este metalic cu o grosime de 7mm insotit de o garniture de cauciu si cu un diametru de 25 cm.

Are o inaltime de 58 cm si o latime de 42 cm deci atunci cand nu il folositi este perfect pentru a va decora casa.

Daca totusi va doriti un teasc care sa fie full inox, echipa Bricopro ofera si astfel de produse. Le puteti gasi AICI.

 

 

ZDROBITOARE ELECTRICA DE FRUCTE SI LEGUME, 1.8KW

 

Incheiem lista de produse cu aceasta zdrobitoare electrica cu disc si tambur din inox si cu un moto de 1.8KW.

Volumul cuvei este de 5 L generand o productivitate de 400 KG / H.

Este cel mai vandut produs din aceasta gama fiind cautat de foarte multi client datorita fiabilitatii si productivitatii crescute.

Produsul il puteti gasi AICI la un pret de doar 494,20 RON.

Aceasta zdrobitoare genereaza 1500 ROTATII / MINUT reusind sa zdrobeasca cele mai tari fructe sau legume ( de exemplu : bostanii).

                  

Produsele prezentate mai sus nu sunt singurele din gama zdrobitoarelor, teascurilor si razatoarelor. Pentru mai multe modele, puteti intra AICI.

Ca si pana acum, produsele noastre pastreaza cel mai bun raport pret/calitate de pe piata. Si ne straduim sa facem asta in fiecare zi.

Nu uitati sa va abonati la newsletter-ul nostru pentru a afla primii de cele mai bune promotii de pe Bricopro.ro.